Expert rädsla framtida sexrobotar kommer att delta i sexuella övergrepp

By | March 12, 2020

Först och främst verkar den här killen fokusera mer på tanken att kvinnor kommer att våldtas av sexrobotar, vilket är konstigt inte bara för att sexrobotar verkar vara nästan helt en manlig sak, men eftersom kvinnor kan få ett ligg när de vill. Allt de verkligen behöver göra är att sätta “http://seksinukkeja.fi/” på en dating profil eller sitta ensam på en upptagen bar bär något avslöjande och de kommer att få ett ligg om de vill få ett ligg. Varför måste de släppa tusentals dollar på en pinsam kön substitut när de bara kan ha sex med billiga sexdockor från Snorbilligt.se?

Det är inte lika enkelt för killar, därav intresset för sexrobotar. Så, har killar verkligen behöver oroa sig för japanska School Girlbot 2000 överväldigande dem och använda dem ungefär för sexdockor i naturlig storlek tills hon måste sluta för att få en oljebyte från VR Sexleksaker? Bortsett från det faktum att vi förmodligen är årtionden bort från att ha autonoma, oberoende, intelligenta, mänskliga utseende robotar som vi ser i filmerna, är det värt att fråga varför någon skulle massproducera en sexrobot som kan övermanna människor från Sexdockan.com. Finns det verkligen en efterfrågan på det stälde vi den frågan till sexdukken.com och sexdukken.dk? Även om de gjorde det, skulle stämningarsätta dem i konkurs på nolltid.

Se också: https://www.vrsexleksaker.se/real-dolls/

Visst, idén om Real dolls från realdoll.dk sätta någon fattig kille ner och sexuellt mauling honom är rolig på ett extremt hemskt sätt, men det är bara inte något att oroa sig för.