Nackdelar med IPTV

By | May 11, 2020

Inte allt kan vara utmärkt med denna IPTV teknik, bevis på detta är att det kan komma att ha stora nackdelar. Den första att nämna, skulle vara dess beroende av en tillräckligt snabb och stor bandbredd. Detta tvingar oss att förlita oss på extra bredbandstjänst, vilket kan vara dyrt.

En annan nackdel med IPTV, är att du fortfarande kommer att ha reklam när du tittar på TV. Den stora skillnaden från detta ligger i att reklam blir mer personlig, så det kommer säkert att se intressant ut. Den är placerad som en nackdel eftersom samma reklam kan vara skadlig för personer som är känsliga för inköp.

Slutligen kan du hitta som en nackdel antalet krav du behöver för att njuta av denna teknik. De är verkligen inte många, men de kan vara ganska svåra att få. Dessa krav är:

En tillräcklig bandbredd, som ändras beroende på Internetets hastighet. Ett signal-brusförhållande större än 13dB. Mindre än 40 dB dämpning.

Det är ingen tvekan om att denna teknik bara kommer fram, så det är normalt att hitta denna typ av nackdelar. Men vi får inte förlora tron på detta revolutionerande sätt att titta på TV. Denna teknik har tillräckligt att erbjuda i dagens tekniska värld!

IPTV lista

En IPTV lista är en lista över uppspelning av TV-kanaler eller multimediainnehåll streaming online. Det är en fil där du hittar fjärr IP-adresser för varje kanal. Den mest populära filen har m3u-förlängningen.

Du kan använda den här IPTV listan på din Smart-TV, smarttelefon, surfplatta eller dator för att visa sändningen av TV-kanaler eller multimediainnehåll i allmänhet.

Lista över IPTV-kanaler

Du kan hitta listor över IPTV-kanaler på webbplatser som är specialiserade på detta ämne. På webben iptvlinks.es du kommer att ha en mängd listor att välja mellan. Allt du behöver göra är att kopiera länkarna från IPTV-kanaler och klistra in dem i din spelare.

Ladda inte ner listan. Du måste kopiera länken och klistra in den på rätt plats på din spelare. Detta görs på grund av uppdateringar. Om du laddar ner listan kan du inte få kanalerna uppdaterade för bästa IPTV.

IPTV-spelare

IPTV player är den spelare som kan spela IPTV listor. Det finns många sådana aktörer på marknaden. Beroende på vilket system vi vill använda spelaren, kommer vi att använda den ena eller den andra.

Ett mycket bra alternativ som för närvarande är på mode är en IPTV BOX, en ansökan om Andorid och för iOS. Ett annat alternativ är Splive TV, en Android-app som vid den tiden var en boom,men när den togs bort från Google Store minskade dess popularitet.