Behöver jag verkligen en VPN

By | February 6, 2020

Detta är verkligen en knepig fråga att besvara om du ska ha en vpn. Som en Svensk jag antar att jag är skyldig till att ha blivit så självbelåten som alla andra här. Jag har tillbringat år på P2P scenen och aldrig haft några problem. Som en kille med en vpn, jag har inte nödvändigtvis något att oroa sig för när det gäller regeringens övervakning.

Samtidigt har jag nyligen köpt en ny Android TV-box och jag njuter av det mycket. Tack vare det har jag vpn ingen anledning att prenumerera på dyra planer som erbjuds av lokala källor som här kan du läsa mera eller Telekom Sverige (kanske därför regeringen förbjuder strömmande webbplatser!)

Ändå är min allmänna känsla en av … “Usch!” när det gäller tanke på regeringens övervakning här och det helt enkelt gör min hud krypa. Jag känner ärligt talat att sådana saker är lika illa som pervs som planterar dolda kameror runt bara för sina egna sparkar.

Så, mitt svar skulle vara ja, gå för det. Om du inte har övervägt det, är det dags att börja nu. Om du har övervägt det, hoppas jag verkligen att denna lista kan hjälpa dig att välja den perfekta leverantören själv.