TNG City Network utökar portföljen med BrightBlue IPTV-erbjudande

By | March 12, 2020

Schleswig-Holstein: Befintliga och nya kunder till TNG Stadtnetz GmbH kommer att få ett nytt TV-erbjudande baserat på BrightBlue’s IPTV-plattform.
ANNONS

“Vi är nöjda […] tillsammans med BrightBlue, för att förse våra kunder med en avancerad produkt som ger utmärkt TV-underhållning med HD och 4K-innehåll”, säger Sven Schade, TNG VD och vice styrelseordförande i Breko Köpa gemenskap.

IPTV mottagning kommer att vara möjligt inte bara via den klassiska set-top box, men också via Amazon Fire TV-minnen och Smart TV-enheter med Android operativsystem samt iOS tabletter och smartphones. Dessutom kommer IPTV-erbjudandet också att finnas tillgängligt som en app för kunder – med full tillgång till alla tjänster via olika slutenheter. Förutom den valfria breda portföljen av attraktiva TV-kanaler kan TNG också erbjuda funktioner som inspelning, tidsförskjutning och repris-TV tack vare sin skräddarsydda bredbands-TV-lösning.

För det första manipulerades samarbetet mellan IPTV-tjänsteleverantören BrightBlue och TNG Stadtnetz, en ledande leverantör i Schleswig-Holstein, och innehållet i affären kom överens. Det har dock ännu inte meddelats hur snart TV-erbjudandet kommer att vara tillgängliga för TNG kunder.